Sporočilo
Panier ( 0 )
Domov Poročni dodatki Nevestini čevljiŽenski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena
Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 1 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 2 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 3 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 4 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 5 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 6 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 7 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 8 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 9 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 10 Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 11
Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 1Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 2Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 3Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 4Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 5Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 6Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 7Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 8Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 9Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 10Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena - Stran 11

Ženski poudarjeni modni čevlji z visokimi petami iz satena #S31500409

(2 avis )
Cena
€ 62,52
Velikost
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Možnost
Bela
Šampanjec
Modra
Roza
Rdeča
Vijolična
Srebrna
količina :   

Opis izdelka

Tabela velikosti čevljev

 • Velikost: 33 Primerno za noge, Dolga 21.0 CM, Premer 7.0 CM
 • Velikost: 34 Primerno za noge, Dolga 21.5 CM, Premer 7.5 CM
 • Velikost: 35 Primerno za noge, Dolga 22.0 CM, Premer 8.0 CM
 • Velikost: 36 Primerno za noge, Dolga 23.0 CM, Premer 8.5 CM
 • Velikost: 37 Primerno za noge, Dolga 23.5 CM, Premer 9.0 CM
 • Velikost: 38 Primerno za noge, Dolga 24.0 CM, Premer 9.5 CM
 • Velikost: 39 Primerno za noge, Dolga 25.0 CM, Premer 10 CM
 • Velikost: 40 Primerno za noge, Dolga 25.5 CM, Premer 10.5 CM
 • Velikost: 41 Primerno za noge, Dolga 26.0 CM, Premer 11.0 CM
 • Velikost: 42 Primerno za noge, Dolga 26.5 CM, Premer 11.5 CM

Smernice za nakup obleke

 1. Naše obleke so vse narejene po naročilu, ni na zalogi. Obleka podobnost bo več kot 95%, ko bo dokončan.
 2. Vsa naročila je treba naše osebje, da osebno preveri, nam ponujajo pravilen e-poštni naslov, vam bomo poslali potrditveno sporočilo v roku dveh delovnih dni.
 3. Izberite barvo, ki jo je želel z barvno karto zgoraj, so različni materiali, izdelani iz različnih tekstur, da svetlost in odboj svetlobe od tkanine so različni, si oglejte barvno vodnik.
 4. Če želite iste barve kot na sliki, izberite "PIC" .Če obstaja več barve na sliki spletni strani, ga lahko zabeleži na strani naročila, ali nam lahko poveste, katere slika se želite po e-pošti.
 5. Preden izberete velikost obleko, preberite velikosti grafikon in merilni vodnik. Če niste prepričani, kaj velikost obleko si, priporočamo, da izberete "custom made", in nato vpišite dejanskih meritev, tako da bo obleka bolj primerna za vas.
 6. Na splošno so pribor za obleko na slikah ni vključena v ceno obleko na strani (kot Baba, tančice, šali, kape, šali, rokavice in tako naprej), so vsi dodatki prodajajo ločeno.
 7. Privzeto so odrasli obleke vgrajeno-modrček, dekleta obleke se ne vgrajen-modrček. Če imate kakšne posebne zahteve, nas obvestite vnaprej.
 8. Če je to prvič, da za vas, da kupite obleko na naši spletni strani, ali če imate kakršnakoli vprašanja, se obrnite na nas vnaprej, bomo poskušali naše najboljše, da vam ponudimo več podrobnosti informacij, ali pa obiščite naš center za pomoč.

Strokovno in resno delo

 • Fine materiali
  Vedno izberite kakovostne materiale za šivanje vsako obleko. Naše šivilje Z napredno znanje, da bi svojo obleko z živahnimi barvami, bogatimi teksturami in bo sijoča.

 • Bleščeča beading
  Veliko naših obleke imajo bleščeča Nizanje perli na rokavih in pasu. Profesionalne šivilje preživeti čas spretno šivanje na kroglice in biseri izpopolniti elegantno in klasično zasnovo za vas.

 • Odličen vezenje
  Vezenje reinvestiranje obleka z občutljivo in razkošje videz, to je poseben okras, ki ga ni mogoče nadomestiti s strojem. Vezenje zahteva vrhunsko tehnologijo in natančno vizijo, bodo naše strokovne krojači vezenje izvrstno vzorec za vašo obleko.

 • Ročno ruching
  Ročno ruching design ni le okras za vašo obleko, lahko pomaga ustvariti-slika laskavi silhueto. Naši krojači pa vse ruching ročno ustvariti popolno obleko obliko za vas.

 • Občutljivo našitek
  Ročno Aplicirano je omamljanje podrobnost, da bi obleka bolj privlačna. Edinstvena zasnova obleka in občutljivo roko Aplicirano vam bo predstavila popoln obleke.

 • Hitro in varno dostavo
  Smo partner z mednarodno zaupanja vrednih Logistični ponudniki storitev, kot so DHL, UPS in FedEx, da se zagotovi dobavo varno in hitro.

Mnenja uporabnikov

Povprečna ocena: ( 5 )

 • Z Harp********guez
  05. Avgusta
 • Prišlo je hitreje, kot sem pričakoval. prišel je v odličnem stanju. Opis mu je všeč. Moja žena je srečna. Najlepša hvala

 • Je bil ta pregled v pomoč? (0) | (0)

 • Z Mag*******ght
  17. Julij
 • Imej jih rad! Kakovostna, lepa seksi in v paketu je tako lepa. Poleg tega mislim, da jih moram nositi včasih pred poročnim dnem, najpomembnejšim dnem v mojem življenju. Moram se jih navaditi, saj že nekaj časa nisem uporabljal te višine visokih pet.

 • Je bil ta pregled v pomoč? (0) | (0)

Vprašanja in odgovori

Podjetje Info
O nas
Kontaktiraj nas
Pogoji uporabe
Pravilnik o zasebnosti
Pričevanja
Kako naročiti
Kako naročiti
sledenje red
merilni vodnik
opremljeno in stil vodnik
Oblačenja Care Osnove
Plačilo in dostava
Način plačila
Način pošiljanja
Lokacije smo ladja za
Ocenjena Dobavni rok
Storitev za stranke
devizna politika
vračilo politika
Nazaj Uporaba vodnik
Pomoči